Kurkuma kopen

Kurkuma kopen

 

U heeft vast wel eens gehoord van curcuma, ofwel kurkuma. U kunt kurkuma kopen bij iedere supermarkt of Toko.

 

Het is een kruid dat al eeuwenlang gebruikt wordt in de Oosterse wereld. Het oranje-gele poeder is ook wel bekend onder de naam koenjit, turmeric of geelwortel.

 

 

 

 

Een krachtig kruid

 

Het krachtige kruid geeft niet alleen smaak en kleur aan diverse gerechten; de werkzame stof, curcumine, blijkt vooral op het gebied van gezondheid tal van voordelen met zich mee te brengen. Zo draagt deze ouderwetste ‘Super Food’ bij aan:

  • het bevorderen van de spijsvertering
  • een verhoogde vetverbranding
  • het beschermen van gezonde cellen
  • het behoud van soepele gewrichten en sterke botten

Wetenschappelijke onderzoeken naar de positieve invloed van kurkuma bij de behandeling van kanker zijn wereldwijd in volle gang en de uitkomst is veelbelovend.

 

Kurkuma kopen

Kurkuma = gezond!

Er bestaat geen twijfel over; kurkuma is gezond. De kurkuma die we kopen in de supermarkt zal echter nauwelijks bijdragen. De hoeveelheid die we daarvan gebruiken bijvoorbeeld in gerechten is minimaal. Daarnaast wordt het werkende bestanddeel onvoldoende opgenomen door ons lichaam.

 

In de VS heeft men een methode ontwikkeld waarbij de actieve curcumine bestanddelen zo worden ‘verpakt’ dat deze wel goed worden opgenomen door het lichaam. Dit gepatenteerde supplement kent de naam Curcuma Longvida.

 

Voedingssupplement kurkuma bestellen

Wilt u kurkuma bestellen? Kijk bij uw aankoop goed naar de ingrediënten en concentratie van het supplement. De variatie in kwaliteit en de mogelijkheid tot opname in het lichaam is niet altijd optimaal. Onze Curcumex producten zijn ontwikkeld op basis van het ingrediënt Curcuma Longvida en bieden het beste resultaat. 1 Capsule bevat 400mg extract van de allerhoogste kwaliteit.

 

Kurkuma kopen, gratis verzending

Ons uitgebalanceerde product is gemaakt van zuivere ingrediënten in de puurste vorm en daarom zelfs geschikt voor vegetariërs en veganisten. Wilt u kurkuma bestellen? Kijk dan bij onze kurkuma producten en kies dan een verpakking naar keuze. Wij bieden een verpakking met 60 capsules (voldoende voor 1 maand). Wilt u liever kurkuma kopen voor langer gebruik? Kies dan voor onze aanbieding!

 

Uw bestelling wordt altijd gratis verzonden en zal binnen 1 tot 3 dagen op de deurmat vallen. Het pakket past door de brievenbus; u hoeft er dus niet voor thuis te blijven!